Wraps met gerookte zalm en yoghurtdressing


Ingredienten

  • 170 g gerookte getrancheerde zalm
  • 1 rijpe avocado
  • ┬Ż rode ui
  • 3 radijsjes
  • Handjevol cherrytomaten
  • Rucola
  • 120 ml naturel yoghurt
  • 25 g verse koriander
  • 3 mini-wraps
  • Sap van 1 limoen

Bereiding


Dit recept is genoeg voor 3 mini-wraps met zalm en salade.

1. Snijd de avocado in blokjes, snipper de rode ui, halveer de cherrytomaten, maak dunne schijfjes van de radijsjes en doe alle ingredi├źnten samen met een handjevol rucola in een kom. Breng op smaak met peper en zout en besprenkel met het sap van een halve limoen. Meng alles door elkaar en zet opzij.
2. Snijd de koriander fijn en meng met de yoghurt en de rest van de limoensap tot een frisse dressing. Breng opnieuw op smaak met zout en peper.
3. Verwarm een grillpan op hoog vuur, smeer de wraps licht in met olie en gril kort aan beide kanten, zodat er mooie donkere strepen ontstaan.
4. Vul elke wrap met twee grote eetlepels van de avocado-salade, twee plakken gerookte zalm en yoghurt-limoendressing. Garneer met verse koriander!